SuperApple Magazín 6/2018: nejlepší aplikace pro Maca, testy nových iPhonů i natáčení filmů mobilem

Šesté číslo SuperApple Magazínu v roce 2018 přináší na devadesáti dvou stranách jedinečný mix informací a novinek z Apple světa. Časopis vychází ve středu 14. listopadu.

Protože se blíží Vánoce a každý by měl dostat nějaký dárek, připravili jsme pro vás přehled dvaceti nejužitečnějších aplikací pro Maca, které jsou zcela zdarma a které jsou ověřené naším každodenním použitím. A přidali i seznam deseti nejužitečnějších aplikací, které jsou placené.

Ve velkém tématu se věnujeme videím a filmům natáčených iPhonem. Dozvíte se, který oskarový režisér natočil celý svůj celovečerní film pouze iPhonem 7, i kteří další tvůrci sáhli namísto klasických kamer po jablečných telefonech. Řekneme vám také, jaké doplňky a aplikace si pořídit, pokud chcete svá videa také posunout na profesionální úroveň.

V podrobných testech jsme proklepli hned dvě žhavé novinky: nejdražší iPhone XS Max i nejlevější nový chytrý mobil od Applu, iPhone XR, který se nebývale povedl.

Na dalších stranách najdete praktický návod k přežití ve světě různých počítačů a operačních systémů, podíváme se na plnohodnotný Photoshop pro iPad Pro, i jaké jsou nejaktuálnější trendy v oblasti tabletů, telefonů i přenosných počítačů. Věděli jste kupříkladu, že procesory ARM začínají vytlačovat ty od Intelu a někteří výrobci telefonů si myslí, že by foťáky mohly vyjíždět z mobilů motoricky?

Podrobný přehled obsahu najdete na stránce s obsahem časopisu.

Náhled všech stránek časopisu najdete zde.

Nezapomínáme také na oblíbenou fotografickou sekci ani na tradiční čtenářskou poradnu či rozšířené tipy a triky na užitečné aplikace a hry.

Kde najdete tištěný časopis

Kde najdete elektronický časopis

Tip: Chcete si časopis předplatit? Pak se jděte podívat sem.