Apple si zaregistroval tři nové Macy

Eurasijská databáze je poslední dobou velmi spolehlivým zdrojem informací. Postupně odhalila jak nové MacBooky Pro s Touch Barem, tak poté iPhony a nyní i tři nové modely počítačů Mac. Modelová čísla už kolují internetem a Apple nepřímo potvrdil, že se konečně chystají aktualizace počítačů.

Ještě před říjnovou Apple Keynote stihl vyzradit nové modely počítačů. To vše díky registraci v přihlášce podané u Eurasijské komise. Ta kontroluje všechny produkty, které vstupují na východní trhy. První zprávu přinesl opět francouzský server Consomac.

Všechny nové modely pohání macOS 10.14 a jde celkem o čtyři modelová čísla. Jedno jsme však už viděli a jde o A1932, které značí laptop. Další tři nová odpovídají stolním počítačům. Mnoho z analytiků a redaktorů zahraničních médií se domnívá, že půjde o nový Mac mini, a také aktualizované iMacy.

Víme tedy jistě, že kromě nových iPadů Pro se dočkáme konečně také aktualizace minimálně části počítačového portfolia, který už si ji zaslouží. Počítače nebyly aktualizovány přes rok a nejmenší Mac mini čeká na upgrade dlouhá čtyři léta.

Divoce se rovněž spekuluje o nástupci MacBooku Air, respektive 12“ MacBooku. Mnozí odepisují rovněž základní MacBook Pro 13 bez Touch Baru, jelikož na ten se v létě také „zapomnělo“.

Moudřejší budeme už za týden.

Zdroj: 9to5Mac