SuperApple Magazín 5/2018: zkušenosti s Mojave i iOS 12, testy MacBooku Pro i eGPU v praxi

Páté číslo SuperApple Magazínu v roce 2018 přináší na devadesáti dvou stranách jedinečný mix informací o novinek z Apple světa. Nahlédněte do jeho obsahu.

Vyzkoušeli jsme na vlastní kůži nejen nový operační systém macOS 10.14 Mojave, ale i mobilní systém iOS 12 a řekneme vám, jaké novinky přinášejí a jak je co nejlépe využít. A také to, nač si máte dát pozor.

Podařilo se nám otestovat také nejnovější verzi profesionálního počítače MacBook Pro, konkrétně v jeho patnáctipalcové variantě s dotykovým TouchBarem. Dozvíte se, o kolik je rychlejší, než počítač z předchozí generace.

Vracíme se také k tématu externích grafických karet. V předchozím čísle jsme se zaměřili na jejich využití ve hrách, tentokrát jsme se zaměřili na kancelářské a grafické aplikace. Také vám poradíme, jak rozchodit externí grafickou kartu se staršími počítači s portem typu Thunderbolt 2, které sice nejsou oficiálně podporovány, ale fungovat dokáží.

Dále vám doporučíme zajímavé doplňky a příslušenství, shrneme si dvacet let vývoje iMaců, podíváme se, kam míří vývoj tabletů iPad i jak nejlépe vybrat MacBook z druhé ruky.

Nezapomínáme také na oblíbenou fotografickou sekci ani na tradiční čtenářskou poradnu či rozšířené tipy a triky na užitečné aplikace a hry.

Tip: najděte si svůj nejbližší stánek v interaktivní mapě!

S novým rokem přišla také novinka v podobně třetího systému, jehož prostřednictvím můžete zakoupit elektronickou verzi časopisu. Ke stávajícím dvěma systémům Alza Media a eBux.cz tak přibývá třetí, který využívá publikačního systému Triobo. Také jeho prostřednictvím můžete číst časopis nejen prostřednictvím webového prohlížeče, ale i v mobilní aplikaci pro iOS (instalujte zde) i Android (instalujte zde).

[HTML1]

Kam pro časopis

  • Podrobný přehled obsahu najdete na stránce s obsahem časopisu.
  • Náhled všech stránek časopisu najdete zde.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak do čtvrtka i na novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat eshopu vydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Alza Media, Wooky nebo Triobo.
  • Chcete si časopis předplatit? Pak se musíte podívat sem.