Objevily se obrazovky nových iPhonů 2018 – potvrzeny tři modely

Snad jeden z nejznámějších lidí, kteří často odhalují součástky Apple zařízení Ben Geskin, ukázal na svém Twitterovém účtu fotografii s třemi obrazovkami nových iPhonů. Jde o nové modely, které by měly přijít v září letošního roku a ukazují jak nástupce iPhone X, tak verzi iPhone X Plus a třetí model.

Analytici snad ze všech významnějších médií dlouhodobě hovoří o příchodu tří modelů pro letošní rok. První z nich je nástupce iPhone X s 5,8“ obrazovkou, druhý pak větší iPhone X Plus s 6,5“ displejem a třetí levnější LCD iPhone s 6,1“ obrazovkou. Všechny tři modely by však měly mít Face ID s True Depth kamerou a bezrámečkovou úpravu.

Geskin na fotkách ukazuje očekávané obrazovky tří modelů. Zatímco je displej nástupce iPhone X k nerozeznání od předchůdce, větší iPhone X Plus vypadá naopak proporciálně zvětšený. Nejzajímavější je prostřední, tedy onen očekávaný levnější LCD model, který má viditelně tlustší černý rámeček okolo displeje.

Zdroj Twitter

Obdobná fotografie se rovněž objevila na serveru Slashleaks, kde ji poslal uživatel Dimitri12. Opět lze vidět tlustší rámečky u prostředního LCD modelu.

S blížícím se zářím bude jistě podobných úniků přibývat. Zatím si můžeme být jistí minimálně tím, že Apple do svých iOS zařízení nasadí procesor A12. Kromě nových iPhonů se očekává také uvedení aktualizovaných AirPods s bezdrátově se nabíjejícím pouzdrem, Apple Watch Series 4, bezdrátová nabíjecí podložka AirPower anebo iPady Pro s Face ID.

Zdroj MacRumors