Další indicie příchodu 6,5“ iPhone X Plus a 6,1“ LCD iPhone

S blížícím se zářím a tedy i očekávanou tradiční Apple Keynote se dostávají na povrch další a další informace ohledně nových iPhonů. Na twitteru se opět objevily další informace od známého leakera Bena Geskina, který poskytl obrázky modelů nových jablečných smartphonů. Respektive, jejich maket používaných k výrobě příslušenství.

Obrázky ukazují mnohé, zejména očekávaný vzhled modelů 6,5“ iPhone X Plus (ačkoli nevíme, jak se jmenovat bude), a také levnější varianty označované jako 6,1“ LCD iPhone.

Na druhou stranu design těchto jablečných smartphonů už nějakou dobu zhruba známe. Zadní strana většího modelu nese dvoučočkový fotoaparát ve vertikální poloze, zatímco menší model má pouze jednu čočku, podobně jako iPhone 8.

Podobně je to i u rámečků. Větší iPhone X Plus bude zřejmě mít ocelové rámečky, zatímco levnější příbuzný pouze hliníkové. Z mnoha fotek a už předtím uniklých displejů rovněž vyplývá, že levnější model bude mít tlustší rámečky.

Fotky Geskina ukazují pouze silver (stříbrná) a space gray (vesmírně šedá) variantu iPhone X Plus, ale známý analytik Ming-Chi Kuo předpokládá uvedení i nové varianty gold (zlatá). Naproti tomu levnější LCD model má zřejmě na výběr pouze z vesmírně šedé.

Jako obvykle, Geskinovy zdroje pochází přímo od dodavatelských řetězců příslušenství.

Zdroj 9to5Mac