Odhalí dnes Apple červené iPhony 8?

Podle společnosti Virgin Mobile by dnes, tedy 9. dubna, měl Apple odhalit speciální edice (PRODUCT)RED smartphonů iPhone 8 a iPhone 8 Plus. Samozřejmě, žádná Keynote se nečeká, avšak měli bychom se v průběhu dne dočkat tiskové zprávy a patřičně aktualizovaného Apple Online Store.

Zatím však není jasné, zdali budou červené osmičky okamžitě ke koupi, nebo bude nutné je předobjednat. Celá zpráva zaměstnanců Virgin Mobile rovněž zmiňuje dost specificky zrovna iPhone 8 / 8 Plus a nikoli iPhone X, což je přímo v rozporu se všemi zprávami ohledně další barvy pro model X. Na druhou stranu se obě možnosti nevylučují.

Zprávy se shodují i s předpověďmi analytiků Jun Zhanga a Steva Hemmerstoffera z Rosenblatt Securities. Ti odhalili tyto informace na speciálním twitterovém účtu OnLeaks. Ben Geskin rovněž tvrdil, že se dočkáme další barevné varianty iPhone, ačkoli původně se domníval, že půjde o tzv. Blush Gold (cihlově zlatou).

PRODUCT(RED) iPhone 7 / 7 Plus

Mar Gurman, spolehlivý redaktor Bloomberg News specializující se na Apple, rovněž uvádí příchod nové barevné varianty někdy v tomto týdnu.

Apple v minulosti uvedl (PRODUCT)RED edici iPhone 7 a iPhone 7 Plus v březnu 2017. Letos se však mohl rozhodnout počkat do dubna, aby prodeje nových barevných variant nezasahovaly do finančních výsledků za první kvartál roku 2018.

Jiné zprávy tvrdí, že Apple rovněž chystá zlatý iPhone X. Jenže o něm ve zprávě zaměstnanců Virgin Mobile není ani zmínky. Je zcela možné, že se dnes dočkáme více tiskových zpráv, kde se postupně ukáží jak (PRODUCT)RED osmičkové iPhony, tak zlatý iPhone X a možná i AirPower indukční nabíjecí podložka.

Bude rozhodně zajímavé dnes stránky Applu sledovat.

Zdroj MacRumors