iWant: otevíráme druhou Plzeň!

Nebojte se, nejde o lahev známého zlatavého moku, ale již o druhou prodejnu iWant ve městě Plzeň! Protože se našemu iWantímu týmu v Plzni tolik líbí, rozhodli jsme se po tolik oblíbené Olympii Plzeň otevřít prodejnu i v OC Plaza. Odhalení druhé prodejny proběhne 16.3.2018 přesně v 16 hodin.

Otvíračku bude provázet bohatý program, kterým nás provedou plzeňští rodáci Zorka a Míra Hejdovi.

A na co se můžete těšit? Prvních 50 nakupujících zákazníků od nás dostane tašku plnou stylových dárků! Čekají vás skvělé slevy na naše produkty a nakonec i soutěž o super ceny. Každý, kdo v tento významný den nakoupí některý z produktů Apple, bude automaticky zařazen do slosování o hlavní cenu, kterou je zájezd pro dva do Barcelona včetně účasti na zápase FC Barcelona!

Na vybrané Apple produkty jsme pro Vás navíc přichystali speciální slevy. Tak si například budete moci pořídit Mac nebo sluchátka Beats se slevou až 20 % a iPad, iPhone nebo Apple Watch o 10 % levněji.

Ještě jste o nás neslyšeli? Pak je načase to napravit! Jsme jedním z prémiových prodejců Apple v České republice. S jablíčkem ctíme společné hodnoty a to se odráží i na našem profesionálním servisu, osobitém přístupu k zákazníkovi a maximální možné péči a prémiových službách.

Říkáte si, čím jsme vlastně tak výjimeční? Nabízíme nadstandardní zákaznický servis značky Apple, poskytujeme komplexní služby v podobě konzultací na míru zákazníkům, školení a poradenství. Krom toho pořádáme bezplatné odborné semináře o novinkách ze světa Apple a v neposlední řadě vykupujeme stará zařízení a jejich cenu odečítáme z nákupu nového.

Pojďte zažít příjemné odpoledne do OC Plaza a zkusit své štěstí při soutěži! Celý tým iWant se na Vás těší již 16.3. v OC Plaza Plzeň!