SuperApple Magazín 6/2017: Chytří asistenti, nové iPhony i virtuální realita na Macu

Šesté číslo SuperApple Magazínu v roce 2017 přináší velkého průvodce nákupem počítačů Apple. Dozvíte se, jaké máte možnosti i který z aktuálně dostupných modelů je nejvhodnější pro vaše konkrétní potřeby.

Nové čísla vám také přináší poctivé zkušenosti s novými produkty od Applu. Opravdu důkladně jsme vyzkoušeli nové iPhony 8 a 8 Plus, zcela novou Apple TV 4K i třetí generaci chytrých hodinek Apple Watch.

Na dalších stránkách najdete recenze zajímavých produktů a doplňků pro počítače, tablety i telefony; doporučíme vám i užitečné aplikace a zábavné hry.

Virtuální a augmentovaná realita je v současnosti velmi žhavým tématem. Že si s ní poradí všechny současné iPhony a iPady je veřejně známé, ale jak jsou na tom počítače od Applu? Vyzkoušeli jsme brýle a ovladače pro virtuální realitu s Macy a víme, jestli má cenu za ně utrácet, či nikoli.

Chytří osobní elektroničtí asistenti jsou dalším fenoménem dnešní doby. My máme v našich zařízeních Siri, u konkurence pak uživatelům pomáhají Alexy, Cortany, Google Asistenti a Dixbyové. A protože Apple chystá svůj první produkt jen pro asistentku – chytrý reproduktor Home Pod – připravili jsme se na jeho příchod a nakoupili všechny konkurenční řešení. Řekneme vám, co umí a co nabízí konkurence a nač z toho se můžeme těšit v podání Applu. A také víme, nakolik je praktické mít doma vlastního – neustále naslouchajícího – sluhu.

Udělali jsme také malý experiment: vzali jsme dlouholetého iPhone uživatele a provedli jsme mu něco moc zlého: vzali jsme mu iPhone. Namísto něj jsme jej nutili používat několik špičkových telefonů s Androidem. A ještě před tím, než se zbláznil, dokázal sepsat své dojmy. Rozhodně byste si je neměli nechat ujít, pokud zvažujete změnit platformu.

Nintendo Switch je mobilní herní konzole, která na první pohled nedává vůbec smysl. Proč si totiž pořizovat na cesty další krabičku, když naše iPhony a iPady mají vlastně ještě více výpočetního výkonu, než toto speciální herní zařízení. Věřte – nevěřte, pár důvodů jsme skutečně našli.

Nezapomínáme také na oblíbenou fotografickou sekci ani na tradiční čtenářskou poradnu či rozšířené tipy a triky na užitečné aplikace a hry.

Tip: najděte si svůj nejbližší stánek v interaktivní mapě!

Kam pro časopis?

  • Podrobný přehled obsahu včetně náhledových stránek najdete na stránce s obsahem časopisu.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak již dnes i na novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat eshopu vydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Alza Media nebo Wooky pro pohodlné čtení na počítači i iPadu.

Prohlédněte si několik ukázkových stran

Poznámka závěrem: při přípravě tohoto čísla nebyl zraněn žádný redaktor. Ani ten, co testoval Androidí telefony. Šťastně žije dodnes. Na Lexaurinu…