SuperApple Magazín 5/2017: Deset let iPhonu i další témata, testy a zkušenosti

Páté číslo SuperApple Magazínu v roce 2017 připomíná jako hlavní téma tohoto vydání desetileté výročí chytrého mobilního telefonu iPhone a přináší obsáhlý příběh jeho vzniku a dlouhou cestu, která vedla od prvotního nápadu až k prvnímu chytrému mobilu od Applu.

V dalších tématech vám podrobně představíme nový operační systém iOS 11 určený pro mobilní zařízení od Applu a nabídneme vám i dlouhodobé praktické zkušenosti s třináctipalcovým MacBookem Pro s Touch Barem, s deseti a půl palcovým iPadem Pro nebo bezdrátovými jablečnými sluchátky Apple Air Pods.

Doporučíme vám nejlepší klávesnice pro iPady a poradíme, jak zabezpečit svůj počítač proti nebezpečnému kódu i jak postupovat v případě, že si do něj nějakou tu virtuální havěť pořídíte.

Na dalších stránkách najdete recenze zajímavých produktů, aplikací i her pro počítače, tablety i telefony. A pozveme vás i na zajímavou vernisáž historických Apple počítačů.

Nezapomínáme také na oblíbenou fotografickou sekci ani na tradiční čtenářskou poradnu či rozšířené tipy a triky na užitečné aplikace a hry.

Tip: najděte si svůj nejbližší stánek v interaktivní mapě!

Kam pro časopis?

  • Podrobný přehled obsahu včetně náhledových stránek najdete na stránce s obsahem časopisu.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak již dnes i na novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat eshopu vydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Alza Media nebo Wooky pro pohodlné čtení na počítači i iPadu.

Prohlédněte si několik ukázkových stran