SuperApple Magazín 4/2017: Novinky z WWDC nejpodrobněji, průvodce iPady, poradna i tipy a triky

Čtvrté číslo SuperApple Magazínu v roce 2017, vydání Červenec – srpen 2017, vychází ve středu 28. června a jako vždy přináší spoustu zajímavého čtení o společnosti Apple a jejích produktech.

V úvodním tématu čísla jsem se podívali na zoubek všem novinkám představeným na konferenci WWDC. Dozvíte se vše o nových iPadech Pro, nových iMacích, tajemném reproduktoru HomePod i to, co můžete očekávat od nových verzí operačních systémů iOS i macOS.

Připravili jsme pro vás také vysvětlení toho, co se skrývá pod označením USB-C a proč tento konektor není tak úplně stejný, jako Thunderbolt 3, přestože vypadají téměř totožně.

V testech jsem proklepli mimo jiné levný, ale kvalitní zahnutý monitor od Philipsu, přenosný reproduktor B&O Beoplay P2, ovládání klimatizace iPhonem nebo perfektní klávesnici Logitech pro velké iPady. A samozřejmě i spoustu dalších užitečných doplňků a příslušenství.

Nezapomínáme také na oblíbenou fotografickou sekci ani na tradiční čtenářskou poradnu či rozšířené tipy a triky na užitečné aplikace a hry.

Tip: najděte si svůj nejbližší stánek v interaktivní mapě!

[HTML1]

Kam pro časopis?

  • Podrobný přehled obsahu včetně náhledových stránek najdete na stránce s obsahem časopisu.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak již dnes i na novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat eshopu vydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Alza Media nebo Wooky pro pohodlné čtení na počítači i iPadu.

Prohlédněte si několik ukázkových stran