Víme, kde koupíte iPhone o 20 % levněji! A k tomu i levné MacBooky.

Kdo by nechtěl při nákupu iPhonu pořádně ušetřit a dvacet procent už je pořádná úspora. A můžete ji dostat již tento pátek.

V minulém týdnu jsme vás informovali o nově otevírané Apple prodejně iSTYLE v nákupním centru Olympia v Brně. Ta se veřejnosti otevřela v pátek dvanáctého května a všichni, kdo v tento den na prodejnu zavítali, si mohli zakoupit Apple počítače s výraznou slevou.

A podobně výhodnou akci chystá iSTYLE také na tento pátek 19. května. V tento den totiž iSTYLE otevře inovovanou prodejnu také v nákupním centru Vaňkovka v Brně. Tentokrát však nebudou v nabídce počítače, ale nositelná elektronika.

Pokud se tedy dostavíte, budete si moci zakoupit iPhone 7 se slevou dvacet procent, přičemž v této nabídce jsou zahrnuty všechny aktuálně nabízené modely této řady. A dvacet procent je opravdu pořádná sleva, například u iPhonu 7 Plus RED se základní kapacitou úložiště 128 GB ušetříte více než pět a půl tisíce korun.

Za skvělou cenu budete moci koupit i jablečné počítače. Například MacBook Air 13″ vás vyjde jen na 21 990 Kč, za třináctipalcový MacBook Pro (model MF839) stojí nádherných 31 990 Kč.

A mimo to zde najdete za zajímavé ceny například i chytré hodinky Apple Watch první generace. Podrobnosti o celé akci najdete na stránkách iSTYLE.

Jeden myslel na “Víme, kde koupíte iPhone o 20 % levněji! A k tomu i levné MacBooky.

  • avatar
    15. 05. 2017 (14:11)
    Trvalý odkaz

    Kde jste se dočetl o slevě 20% na všechny modely iPhonu? Je to jen na sedmičku…

Komentáře nejsou povoleny.