SuperApple Magazín 3/2017: Hackintosh na stole, iPad Pro v práci a chytrá přilba na hlavě. A nejen to!

Třetí číslo SuperApple Magazínu v roce 2017, vydání Květen – červen 2017, vychází ve středu 3. května a jako vždy přináší spoustu zajímavého čtení o společnosti Apple a jejích produktech.

Vyzkoušeli jsme, jestli je iPad Pro plně použitelný pro běžnou každodenní práci v kanceláři tak. Apple si již dlouho myslí, že právě tento tablet je dokonalou náhradou počítačů pro velkou většinu uživatelů a tak jsme se rozhodli, že to vyzkoušíme. 

O Macích se říká, že jsou příliš drahé a že levnější je postavit si počítač sám. A pak na něj nainstalovat upravenou verzi operačního systému macOS. Zaujalo nás to, tak jsme do toho šli a takzvaný Hackintosh jsme si postavili a rozchodili. A vy se dozvíte, jak na to a jestli se to vůbec vyplatí.

V dlouhodobém testu jsme se zaměřili na nejnovější a nejvýkonnější MacBook Pro s patnáctipalcovým displejem s Touch Barem a Touch ID. Stojí opravdu za ten obrovský ranec peněz, který za něj v Applu chtějí?

Tip: najděte si svůj nejbližší stánek v interaktivní mapě!

[HTML1]

Kam pro časopis?

  • Podrobný přehled obsahu včetně náhledových stránek najdete na stránce s obsahem časopisu.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak již dnes i na novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat eshopu vydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Alza Media nebo Wooky pro pohodlné čtení na počítači i iPadu.

Prohlédněte si několik ukázkových stran