Pivní revoluce: Synology představuje DrinkStation DS1217beer

Synology dnes uvádí na trh svůj první DrinkStation DS1217beer, první úložiště pro nápoje. Toto pivní úložiště nabízí úložnou kapacitu pro 12 nápojů a podporuje všechny druhy svazků pro zajištění dostatečné konzumace.

Synology DrinkStation běží na DrinkStation Manager. Intuitivní DrinkStation Manager umožňuje komplexní správu vašich nápojů a nabízí celou řadu funkcí, aby nedošlo k přerušení zábavy. Nastavená funkce kontroly teploty udržuje nápoje vychlazené přesně tak, jak mají být. Díky nejnovější RAID-technologii (Reduntantní řada nezávislých nápojů) je možné požít i nápoje s různými objemy. Synology doporučuje nemíchat různé svazky v jednom poli a zůstat při jednom druhu pití.

„Synology se vždy snaží vyvinout efektivní řešení pro ukládání dat pro nové vertikální trhy. Nyní nabízíme řešení na míru pro všechny milovníky nápojů.“ říká Bernard Sládek, portfolio manažer ze společnosti Synology.

Jako highlight- Synology DrinkStation je první úložné řešení na celém světě, které i při vysokém využití dokáže snížit SMART hodnoty uživatelů. I přes nadměrné využití zaručujeme, že multimediální obsah jako obrázky a videa si můžete vychutnat v duplicitním zobrazení, což zaručuje poznávací redundanci. Synology s produktem DrinkStation dbá i na sociální odpovědnost a tak díky partywall nabízí spolehlivou ochranu před neoprávněným přístupem dětí a mladistvých.