Prohlédněte si nový SuperApple Magazín 1/2017, vychází právě dnes!

První číslo časopisu SuperApple Magazín v roce 2017, vydání Leden – únor 2017, vychází ve středu 11. ledna a jako vždy přináší spoustu zajímavého čtení o společnosti Apple a jejích produktech.

Hlavním tématem prvního čísla sedmého ročníku je podrobný návod pro první použití nového Macu, MacBooku, iPhonu i iPadu pro ty čtenáře, kteří se přes vánoce stáli novými majiteli svých prvních jablečných produktů. Další velké téma se věnuje srovnání střihových programů pro macOS.

Přehlédnout byste neměli ani materiál věnovaný obnově ztracených dat, ať již z paměťových karet či pevných disků. Pokračujeme také se seriálem věnovaném domácímu systému Home Kit, a to velkým testem chytrých modulů značky Elgato.

Hlavním testem celého čísla jsou nové MacBooky Pro modelové řady 2016. V testu jsme měli jak základní model s klasickou klávesnicí, tak i dražší stroj vybavený přídavným dotykovým displejem Touch Bar i čtečkou otisků prstů Touch ID. Dozvíte se, v čem jsou tyto počítače nedostižné i co se naopak Applu povedlo o trochu méně.

Nemalou část obsah pak tvoří také recenze zajímavých doplňků jak pro iPady či iPhony, tak i pro stolní či přenosné Macy. A tolik oblíbená fotografická sekce dostává v tomto čísle více prostoru, než doposud. Nezapomínáme ani na tradiční čtenářskou poradnu či tipy a triky na užitečné aplikace a hry.

Tip: najděte si svůj nejbližší stánek v interaktivní mapě!

Ostatně prolistujte si celým časopisem (pokud máte na počítači povolen Flash):

[HTML1]

Kam pro časopis?

  • Podrobný přehled obsahu včetně náhledových stránek najdete na stránce s obsahem časopisu.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak již dnes i na novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat eshopu vydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Alza Media nebo Wooky pro pohodlné čtení na počítači i iPadu.

Prohlédněte si několik ukázkových stran