Apple: Počet předobjednávek MacBooků je nejvyšší v historii.

Pokud můžeme věřit slovům, která pronesl Phill Schiller v rozhovoru pro The Independent, pak Apple registruje více předobjednávek nových MacBooků Pro, než kdykoli v historii.

V rozhovoru Schiller také uvádí, že dosavadní kritika nových počítačů a jejich vlastností celý realizační tým v Applu zaskočila a trochu překvapila, neboť ji neočekávali. Nicméně dodal, že jsou za ni rádi, protože ukazuje, jak zapálení pro věc fanoušci a zákazníci společnosti Apple jsou.

schiller-macbook-pro-touch-bar-apple-event-california-20162

Nicméně v Applu jsou přesvědčeni, že udělali dobré rozhodnutí v otázce osadit do nových MacBooků Pro dotykový řádek s displejem Touch Bar a výsledkem této snahy je nejlepší notebook, jaký kdy byl vyroben a který však nemusí být tím pravým pro každého. “A je to v pořádku,” dodává Schiller, “stejné pocity vyvolal kdysi první iMac a i něj se později ukázalo, že je zatraceně dobrý.”

Schiller doufá, že každý má možnost si nový notebook vyzkoušet a na vlastní kůži zjistit, jak dobrý je. “Jde o skutečně velký krok kupředu a ukázka toho, jak moc investujeme do Macu. Milujeme Mac a to jak přenosné, tak i stolní varianty.”

Apple nadále bude prosazovat myšlenku dvou oddělených zařízení pro různé použití. Pro dotykové ovládání a kreslení tužkou bude prosazovat tablety se systémem iOS, pro běžnou práci pak počítače se systémem macOS. V případě potřeby využít obě tyto vlastnosti je pak přirozené používat obě tyto zařízení, protože každé z nich je nejlepší pro tu kterou konkrétní činnost.