Prolistujte si nový SuperApple Magazín 6/2015, vychází právě dnes!

SA_magazine_titul_2015_11_12.inddŠesté číslo SuperApple Magazínu v roce 2015, vydání Listopad – prosinec 2015, vychází 4. listopadu a přináší jako již tradičně spoustu zajímavého čtení.

V tomto čísle najdete velké téma věnující se výdrži iPhonu při běhu na baterie. Tomáš Baránek vám ukáže spoustu osvědčených tipů a triků, díky kterým vydrží váš iPhone nebo iPad daleko více na jedno nabití baterie, než tomu bylo doposud. Podíváme se také na Microsoft a jeho nové tablety a telefony, kterými se snaží útočit právě na Apple a jeho uživatele.

Podrobné recenze jsme věnovali jak novým iPhonům 6s a 6s Plus, tak i malému iPadu mini 4. Jaké jsou a vyplatí se jejich nákup?

V testech najdete zajímavé doplňky pro telefony, tablety i počítače v rozšířené sekci recenzí. Nabídneme vám tak daleko více tipů na zajímavé příslušenství. V sekce věnované chytrým hodinkám Apple Watch najdete mimo jiné i srovnání těchto hodinek s konkurenčními hodinkami postavenými na systému Google Wear.

Pokračujeme také v seriálu věnovaném systému Evernote a Honza Březina z Digitu pokračuje s novým seriálem o Photos. Je skvělý pro všechny, kteří své fotky zpracovávali doposud v aplikacích iPhoto nebo Aperture a doposud si nevěděli s novými Fotkami rady.

V pravidelném návodu krok za krokem si ukážeme, jak z nového operačního OS X El Capitan dostat maximum.

A jako tradičně najdete v časopise rozsáhlou fotosekci, velké množství testů, rad a návodů.

Tip: najděte si svůj nejbližší stánek v interaktivní mapě!

Ostatně prolistujte si celým časopisem:

[HTML1]

Kam pro časopis?

  • Podrobný přehled obsahu včetně náhledových stránek najdete na stránce s obsahem časopisu.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak již dnes i na novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat eshopu vydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Publero nebo Wooky pro pohodlné čtení na počítači i iPadu.

Prohlédněte si několik ukázkových stran

SAM062015_vzor_01SAM062015_vzor_04 SAM062015_vzor_02 SAM062015_vzor_07 SAM062015_vzor_03 SAM062015_vzor_05 SAM062015_vzor_09