iShows 2: Seriály pro každý iPhone

Mobilní operační systém iOS podporuje již dlouho samostatné widgety v notifikačním centrum. Aplikace iShows 2, kterou si představíme dnes, jej využívá pro praktické informování o nejnovějších seriálech.

Zahraničních seriálů je plný internet a je téměř jisté, že si každý najde svůj oblíbený. Titulky k novým dílům jsou vždy velmi brzy ke stažení, a tak není problém pokračovat v seriálech, které známe z našich televizí přímo v originálním znění.

Když už si těch seriálů vyberete ke sledování více, hodí se mít při ruce pomocníka, který vám zajistí dostatečný přehled o jednotlivých vysílacích časech a také o tom, co se s oblíbenými hrdiny děje a kdy se dočkáme pokračování.

 

V mém iPhone se usídlila po dlouhém testování aplikace iShows, kterou vám vřele doporučuji. K vyzkoušení je zdarma, avšak pro každodenní práci s více sledovanými tituly je nutné přejít na placenou verzi. Nejprve se vyhledávačem se prokoušete k oblíbeným sériím, anebo najdete nové z nabídky nejúspěšnějších titulů.

Zvolené série se zařadí do hlavní složky, odkud je můžete přesunout do archívu (v případě, že se k nim chcete vrátit později), nebo mezi oblíbené.

Umístěním do jedné z těchto dvou kategorií se řídí druhá část aplikace, kterou je rozšíření v oznamovacím centru. To dle nastavení zobrazí malé náhledy plakátů blížících se dílů nebo těch, které vám zbývá shlédnout. Zobrazeny budou jen ty nejbližší.

Odznáček na ikoně programu upřesní počet všech neshlédnutých dílů. Grafické zpracování je velmi pěkné a procházení virtuálním programem je jistým druhem zábavy. Nikdy totiž nevíte, jaký obrázek se k seriálu přiřadí. Ten nejhezčí si můžete označit a bude zobrazen trvale.

  • aplikace: iShows 2
  • autor: Luis Recuenco
  • verze: iOS 8
  • cena: zdarma

Available_on_the_App_Store_0