Hours Time Tracking: hodinový přehled pro iOS

Čas a jeho plánování, ten je vždycky těžkým oříškem. Jak si uspořádat vše, co musíme udělat tak, abychom o všem měli přehled? Hours Time Tracking dokáže tento oříšek rozlousknout a být neustále po ruce, ať již jako Widget v Notifikačním centru nebo v hodinkách Apple Watch.

Ať už pracujete na volné noze, nebo jste jen posedlí organizací a správou svého časového fondu, bude se vám hodit užitečný pomocník. Jednoho bychom tu pro vás měli.

 

Aplikace Hours dělá přesně to, co potřebujete. Sleduje váš čas a nabízí možnost jeho přehledného exportu. Díky tomuto přehledu získáte jasnější představu o tom, čemu se během dne věnujete a budete přesně vědět kolik času účtovat svým zákazníkům.

Na hlavní obrazovce vidíte v horní části časovou osu a pod ní přehled svých projektů. Ty lze barevně odlišit a stopky aktivovat tapnutím na ikonu hodin. Měsíční přehled získáte vstupem do kalendářového pohledu.

V nastavení aplikace najdete možnost exportu statistik pro konkrétního zákazníka a také další nastavení jako například způsob zaokrouhlení naměřených hodnot.

 

Velmi užitečný je rozšíření notifikačního centra. V něm jsou zobrazeny všechny projekty a činnosti, které jste si pro daný den naplánovali a přímo odsud můžete odpočet aktivovat a také přepínat mezi činnostmi. Aplikaci tedy nepotřebujete pouštět přímo. Práce je velmi rychlá neboť není nutné odemykat zařízení, jen stáhnete horní lištu a přepnete časomíru.

Available_on_the_App_Store_0