Setkání fandů a majitelů Apple Watch v Praze

Apple Watch nebyly sice ještě uvedeny na český trh, přesto řada fandů našla cestu, jak si tento nejžhavější gadget pořídit.

Pokud patříte mezi tyto šťastlivce nebo vám naopak chybí možnost si v Praze Apple Watch vyzkoušet naživo, máme pro vás skvělou zprávu. V pátek 29. 5. od 18 hodin proběhne první pražské setkání Meet-up skupiny fandů a majitelů Apple Watch.

Na co se můžete těšit?

Apple Watch First Look 54Organizátorem setkání je Honza Březina, kterého možná znáte z videocastu Digit. To mimochodem znamená, že na akci nebude chybět ani druhý protagonista – Petr Mára a to už máme dvoje Apple Watch a dva uživatele, kteří se s vámi rádi podělí. Účast potvrdili již i další vlastníci Apple Watch, takže půjde o místo s pravděpodobně největší koncentrací Apple Watch v Praze. Celá akce je plánována jako neformální setkání, takže se můžete těšit na možnost vidět různé modely Apple Watch, diskutovat s jejich majiteli. Nebudou chybět tipy na zajímavé aplikace a networking.

Chcete se zúčastnit?

Pokud chcete na akci dorazit, tak se stačí bezplatně přihlásit do Meet-up skupiny a potvrdit svou účast na akci. Kapacita prostor je bohužel omezená, tudíž neváhejte.