Na pivo bez dlouhých řečí!

ikonaHodně aplikací je užitečných, některé zbytečné, PIVO?! je ale pro pivaře nutností. Díky ní odpadají nikam nevedoucí diskuze kdy a kam. Vyvinul ji pro vás Staropramen, ovšem neplatí jen pro jeho pivo, jde přece o tekutý chleba obecně!

Stručná otázka “Pivo?!” vám ušetří váhání, jestli jít nebo nejít. Pár kliknutí stačí k tomu, abyste věděli čas i místo, aplikace si dokáže v telefonu sama najít vaše kamarády, které přes přednastavitelnou sms nebo mail můžete obratem pozvat taky.

Všem ostatním se pak zobrazí vaše pozvánka a vy zároveň vidíte, kdo se přidal a kdo ještě váhá. Pro ty, kteří neznají do vybrané hospody cestu, nabízí aplikace tlačítko “Mapy”, a pro ty, co musí mít všechno v diáři, tlačítko “Kalendář.”

IMG_3267 IMG_3266

Aplikace “PIVO?!” dokáže komunikovat přes sms, mail, Facebook nebo Twitter, stačí jen kliknout. Vaši kumpáni se pak těžko vymluví, že nedostali notifikaci a nemohli přijít.

IMG_3265 IMG_3270

Na první pohled by se zdálo, že svět smartphonů, tabletů a všech gadgetů, které nám ovládají život, je od světa, kde si sednete “na jedno” a zastaví se čas, vzdálený tisíce světelných let. Ale když máme místo špatného pána dobrého sluhu, nemusíme si stěžovat, že dřív bylo dřív a to pivo že už není, co bývalo, jen ta domluva, co stojí úsilí. Od teď už ne a pivo je pořád pivo!

Aplikace je dostupná zdarma jak pro iOS zařízení, tak i pro ty s Androidem.