Magický Island nově v nabídce aplikace Fripito

Seznam foto průvodců české aplikace Fripito se opět rozrostl. Novinkou v nabídce je průvodce Islandem s 15 denním programem, který je ke stažení až do 3. května s 50% slevou. Autorem průvodce i fotografií je zakladatel celého projektu fotograf a cestovatel Jan Březina.

Aplikace Fripito, která je k dispozici zdarma v AppStore i Google Play, přináší všem cestujícím fotografům nového komplexního foto průvodce Islandem. Rozsahem jde zatím o největšího průvodce, který nabízí kromě praktických a turistických informací nebo offline map také kompletní program na dvoutýdenní cestu po Islandu a 100 exkluzivních fotografií s GPS polohou.

Autorem průvodce je Jan Březina, který Island mapuje při svých foto cestách již deset let v zimě i v létě a své bohaté zkušenosti a postřehy přidal do svého průvodce. Představí v něm jedinečnou krásu drsné severské krajiny jako např. lávou vytvořené jezero Thingvallavatn, ohromné kaskády vodopádu Gulfoss, národní park Thingvellir, barvami hrající krajinu Landmannalaugar nebo super vulkán Katla (a mnoho dalších míst). Poradí také, jak zvládnout offroad jízdu a brodění terénním autem, kde je potřeba udělat zásoby jídla i benzínu a čeho se na Islandu vyvarovat.

Gullfoss, Iceland

Stáhněte si kompletního fotoprůvodce s programem na 15 dní do mobilu a tabletu s 50% slevou! Jen do 3. května 2015.

Zájemci si mohou v aplikaci zakoupit také další průvodce např. Londýn, New York, Madeira, Kanárské ostrovy, Filipíny nebo Bolívie. Zdarma pak mají možnost nahlédnout do připravovaných průvodců jako třeba České Švýcarsko, Paříž, národní parky USA apod, Japonsko, Izrael, Botswana, Namíbie a mnoho dalších.

Island

Aplikace nabízí dva druhy průvodců podle obsahu. Typ “Inspirace” přináší kromě praktických informací a tipů na zajímavá místa také padesátku fotografií s přesnými technickými informacemi, jak byla fotografie vyfocena a s radami, kdy se na místo vydat, na co nezapomenout nebo čeho se vyvarovat. Typ “Fotoprůvodce” nabízí kromě toho všeho i přesný denní program celého pobytu.

Zdarma si lze stáhnout průvodce typu “Připravujeme,” kde uživatel získá základní popis připravovaného průvodce a deset ukázkových fotografií včetně rad a tipů. Cena jednotlivých průvodců se podle obsahu pohybuje od 3,99 $ do 9,99 $.