Přečtěte si nový SuperApple Magazín 2/2015, vychází právě dnes!

Druhé číslo SuperApple Magazínu v roce 2015, vydání Březen – duben 2015, vychází 4. března a přináší jako již tradičně spoustu zajímavého čtení.

SAM_2015_03-04_COVER_SV tomto čísle najdete hned několik velkých témat. Zajímalo nás, jaké to je začít vyvíjet aplikace a programovat pro mobilní zařízení s operačním systémem iOS. Jde o činnost dostupnou díky novému jazyku Swift pro každého, nebo o zábavu pro pár vyvolených?

Srovnali jsme také schopnosti virtualizačních aplikací. Která z nich je vhodnější pro běh firemních aplikací, která pro hry a která třeba po virtuální servery? To vše včetně přehledných grafů.

iPod touch je zařízení, které Apple propaguje jako ultimátní mobilní herní konzoli. Zjistili jsme, zda je to pravda a zda obstojí v souboji s plnohodnotnými přenosnými herními systémy od Nintenda a Sony. Pokračujeme také v seriálech věnovaných iPadům v kanceláři i systému Evernote.

A jako tradičně najdete v časopise velké množství testů, rad a návodů.

Tip: najděte si svůj nejbližší stánek v interaktivní mapě!

A jako tradičně najdete v časopise velké množství testů, rad a návodů.

Ostatně prolistujte si celým časopisem:

[HTML1]

Kam pro časopis?

  • Podrobný přehled obsahu včetně náhledových stránek najdete na stránce s obsahem časopisu.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak již dnes i na novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat eshopu vydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Publero nebo Wooky pro pohodlné čtení na počítači i iPadu.

Prohlédněte si několik ukázkových stran

SAM022015_vzor_01
SAM022015_vzor_04 SAM022015_vzor_02 SAM022015_vzor_03 SAM022015_vzor_06 SAM022015_vzor_05