Valentýnská akce na kurzy Honzy Březiny

Honza Březina připravil speciální Valentýnskou nabídku na všechny své Apple a Adobe kurzy. Dostanete dva za cenu jednoho.

ilumio logoPokud se mezi 3. a 15. únorem 2015 přihlásíte na libovolné dva kurzy nebo na jeden kurz přihlásíte dva účastníky, dostanete je za cenu jednoho! Ať už se rozhodnete udělat radost svému partnerovi nebo jste bez partnera a užijete si dvojitý nášup Apple informací, letošní Valentýn bude skvělý.

JAK NA TO?

Pokud se chcete přihlásit jako pár na na stejný kurz, stačí si vybrat kurz z naší nabídky, v přihlašovacím formuláři vyplnit svoje osobní údaje, do slevového kódu vyplnit VALENTÝN a do poznámky jméno partnera.

Pokud se chcete přihlásit sami na dvojici kurzů, stačí si je vybrat z nabídky, zaškrtnout oba v jedné objednávce a do slevového kódu vyplnit VALENTÝN.

PODMÍNKY AKCE

Akce se vztahuje na všechny půldenní Apple a Adobe kurzy společnosti Ilumio Experts. Podmínkou pro získání dvou kurzů za cenu jednoho je provést přihlášku v období od 3. 2. do 15.2. a uvést slevový kód VALENTÝN. Sleva nelze uplatnit zpětně a není možné ji kombinovat s jinými slevami.