Průvodce Prahou pro iOS se slevou

O aplikaci Fripito už jste si u nás mohli přečíst, takže stačí jen připomenout, že jde o českou aplikaci do iPhonu a iPadu, která přináší tipy na zajímavá místa po celém světě, a to nejen pro ty, kdo rádi cestují, ale hlavně pro ty, kdo rádi fotí a na cestách se jim hodí tipy pro fotografy.

Aplikace je dostupná zdarma v AppStoru a obsahuje řadu průvodců. Kdo se chce jen inspirovat, najde uvnitř aplikace ukázkové průvodce zdarma. Pokud ale nějakou cestu plánujete, můžete zakoupit již hotové průvodce, kde se dozvíte, co navštívit, jak se tam dopravit i kde bydlet. Těm, kteří naši předchozí recenzi nečetli, by se mohlo líbit, že každý průvodce obsahuje i offline mapy, takže v místě pobytu pak nepotřebujete připojení k internetu.

Screenshot 2015-02-25 09.30.56

Nový průvodce Prahou

Ale proč vlastně zmiňujeme aplikaci Fripito znovu? Její tvůrci právě dokončili dalšího průvodce, a po několika exotických destinacích, jako Bolívie nebo Filipíny, se dostalo i na české luhy a háje. Tedy ne doslova, protože nový průvodce vám odhalí známá i skrytá místa přímo v naší metropoli Praze. Autorem fotografií je pražský fotograf Michal Vitásek, který fotí Prahu už pěknou řádku let a jeho fotky určitě stojí za vidění. U každé fotografie v průvodci pak najdete GPS polohu, údaje o nastavení fotoaparátu a hlavně autorovy tipy nejen na skvělé výhledy na Prahu, ale i další rady týkající se expozice.

Screenshot 2015-02-25 09.31.06

Sleva pro naše čtenáře

Podařilo se nám s Fripitem domluvit mimořádnou slevu 25 % na průvodce Prahou, která platí pouze 25. 2. a 26. 2. 2015 pro čtenáře našeho magazínu. Stačí si stáhnout aplikaci a uvnitř v uvedených dnech zakoupit průvodce Prahou.