Co myslíte, přijede na iCON i Steve Wozniak?

O víkendu 24. – 26. 4. se v Praze uskuteční jablečný festival iCON Prague 2015. Půjde již o její třetí ročník.

woziphone6Již dříve jsme vás informovali, že shodou okolností bude na pracovní návštěvě sousedního Německa jeden ze zakladatelů společnosti Apple, Steve Wozniak. A vzhledem k této náhodě by jistě bylo škody, kdyby se jej nepodařilo dostat také k nám do Česka.

Neváhali jste tedy ani vteřinu a upozornili na tuto zajímavou náhodu organizátorský tým, který začal vyjednávat podmínky jeho účasti. Vše sledujeme a můžete vám tak jako první říci, že vše vypadá více než nadějně: přímo Wozniakovi se iCON, datum i Praha líbí, tudíž zbývá jen najít ten správný průnik mezi jeho požadavky a možnostmi. A že jeho účast nebude levnou záležitostí jistě nemusím vysvětlovat.

iCON Prague 2015

Nicméně i další účastníci, kteří jsou již potvrzeni, nejsou neznámí. Jedním z hlavních řečníků bude Mike Rohde, autor známé aplikace Sketchnotes. Sketchnoting je skvělý způsob, jak dát prostor v práci svojí osobnosti a přitom zůstat profesionální. Mike říká, že to dokáže každý. Navíc jsme se dozvěděli, že potvrzení účasti Mika Rohdeho láká do prahy také další významné sketchnotery z celé Evropy.

Mike Rohde bude mimo přednášky vést i vlastní workshop a pokud vše klapne, dojde i na podepisování českého překladu jeho knihy, kterou vydává nakladatelství Jan Melvil Publishing.

A pokud Apple splní všechny své sliby a vydá hodinky iWatch již na jaře, bude se to jimi na iCONu jen hemžit. Petr Mára slíbíl, že i kdyby pro ně měl jet do Ameriky, tak je přiveze a předvede.

To nezní vůbec špatně, co říkáte? Novinky o iCONu můžete sledovat jak na sociálních sítích, tak i tady u nás na SuperApple.cz. Dokonce pokud se chcete stát spolupracovníkem nebo partnerem festivalu, máte ještě několik dnů možnost.