Chcete na vlastní oči vidět Wozniaka? Přiletí v dubnu.

Jedním z hlavních hvězd na konferenci Apps World Germany v Berlíně bude Steve Wozniak.

Konference Apps World je zaměřena na vývoj aplikací nejen pro iOS, ale i pro další operační systémy. Koná se pravidelně, vždy v jiném státě. Ta letošní nese název Apps World Germany a uskuteční se ve dnech 22. – 23. dubna v CityCube centru v Berlíně.

Konference se skládá z několika samostatných sekcí a workshopů, z nichž některé jsou přístupné zdarma (jedná se o sekce Developer World, Droid World, Enterprise World a Cloud Apps World). Ty další patří mezi placené sekce a zahrnuje workshopy pořádané v tématech Gaming Apps, HTML5 & mobile web, Mobile Strategy a Payment & Retail.

Vývojářský přístup pro části zdarma si můžete registrovat na této adrese, do placených sekcí a workshopů pak zde. To však není vše, SuperApple Magazín je mediálním partnerem akce, a tak pokud při registraci zadáte kód SUPERAPPLE15, získáte slevu ve výši patnáct procent.

Tím se dostáváme ke Stevu Wozniakovi, který na konferenci vystoupí se svou Keynote. Ta se uskuteční v rámci sekce Developer World a je tedy přístupná zdarma. Konkrétně vystoupí hned první den konference v 15:00 hodin.

Mimo něj na konferenci vystoupí mimo jiných také Peter Molyneux (zakladatel Lionhead Studios), Ian Livingstone (zakladatel Games Workshop) nebo Jimmy Maymann, generální ředitel Huffington Post.