GadgetExpo 2015: připravte se na nový veletrh pro hračičky

Koncem dubna příštího roku se v prostorách Top Hotelu Praha uskuteční veletrh GagetExpo 2015, s výstavou představující nové trendy v technologicko – informačním světě.

Primární zaměření veletrhu je výstava a prezentace gadgetů, spotřební elektroniky, inovací , a na druhé straně taky společností, které se věnují prodeji a distribuci gadgetů. Mimo jiné se zde na ploše 1400 m2 představí firmy, které vyvíjejí nové technologie a SW. Součástí veletrhu bude i sekce Tech & IT Fest. V tomto směru budou na veletrhu prezentována společnosti zaměřené na inovace, vědu, vývoj, investice a informační technologie a řešení v oblasti IT. Společnosti, firmy i jednotlivci se budou moci prezentovat formou stánků, pódiových prezentací, a také prostřednictvím workshopů.

Veletrh GadgetEXPO má prezentační a prodejný charakter, což znamená, že si zde bude možné prohlédnout prodejní gadgety, různé užitečné aplikace, hrací software a také spotřební elektroniku a bezpečnou komunikaci. GadgetExpo je mezinárodním veletrhem s plánovanou účastí vystavovatelů z Číny, Indie, Tchaj-wanu, Korey, Japonska, Ruska i USA, a své zastoupení zde najde střední Evropa a Západní Evropa. V průběhu veletrhu se uskuteční workshopy, s tématickým zaměřením na startup, kde si budou moci společnosti a investoři vyměňovat zkušenosti.

logo_GE-final

V rámci výstavy bude konaná konference, zaměřená na nové trendy v různých směrech, jako například budoucnost ve vývoji gadgetů, efektivní image značky a efektivní marketingové kampaně a správná distribuce a zásoby. Široká veřejnost si bude moci prohlédnout technologické novinky a gadgety v rámci show, a také bude možno nahlédnout do Gaming zone, kde společnosti budou předvádět novinky ze světa her. Během celého veletrhu se bude možné zapojit do několika soutěží, ať už v Gaming zone nebo v rámci předváděcích akcí.

Veletrh je, v neposlední řadě, určený i pro majitele eshopů a jiných obchodníků, kteří mohou díky GadgetExpo rozšířit svůj sortiment prodávaného zboží, a tak nabídnout svým zákazníkům nebo sítím prodejen s elektronikou celosvětové novinky na technologicko-informační půdě. Tuto skupinu lze ohromit možností, být první v prodeji coolest gadgetů a novinek, které ještě na trhu nikdo nenabízí.
GadgetExpo umí oslovit skutečně širokou skupinu lidí, dokáže přilákat vystavovatele, ale i návštěvníky. Díky profesionálně zvládnuté organizaci veletrhu, zajištění výstavní plochy a techniky, včetně marketingových aktivit a emailových kampaní se o veletrhu mohou lidé dozvědět z řady různých zdrojů. GadgetExpo je současně první inteligentní výstava svého druhu v České republice, a tím nabízí svým návštěvníkům i vystavovatelům možnost rozšířit své obzory a šanci přijít se podívat na budoucnost.