Dnes o půlnoci se začnou prodávat iPhony. Víme, kam pro ně jít.

Nové modely telefonů značky Apple se začnou v noci ze čtvrtka 23. 10. na pátek 24. 10. přesně v 00:00 hodin prodávat také u nás. Které Apple prodejny se vyplatí navštívit?

Na půlnoční prodej se chystají všechny české APR prodejny. Největší síť těchto prodejen má iSTYLE, který připravuje půlnoční prodej jak na své prodejně v Revoluční ulici v Praze, tak i v nákupním centru Olympia v Brně. V Praze pak bude i připraven bohatý doprovodný program, který zajistí akrobati ze souboru Cirk La Putyka. Mimo to zde bude připravena káva Starbucks pro čekající ve frontě i fotobudka Fotonaut. iSTYLE slibuje, že bude mít k dispozici všechny barevné i hardwarově dostupné varianty telefonů a také zajímavé dárky.

[HTML1]

V prodejní síti iSETOS bude půlnoční prodej probíhat na prodejně v OC Nový Smíchov. I zde provozovatel slibuje doprovodný zábavný program a soutěž o MacBook Pro 13″ s Retina displejem. Na ostatních prodejnách této sítě začne prodej nových iPhonů v devět hodin ráno v rámci standardních otevíracích dob obchodních center.

iphone 6 preview poster

V prodejní síti iWant bude půlnoční prodej probíhat v prodejně iWant na Můstku v Praze. I zde se počítá s doprovodným programem, pro prvních padesát čekající pak bude připravena káva nebo vitamínový koktejl od Fruitisima zdarma.

V obchodu s označení Apple Store provozovaným společností Alza bude půlnoční prodej probíhat také. Prodejna v Praze Holešovicích se otevře úderem půlnoci ze čtvrtka na pátek 24. října 2014. Půlnoční zákazníky čeká soutěž o nový iPad Air 2 a tematické občerstvení. Avšak pozor, v rámci půlnočního prodeje budou nové mobilní telefony připravené pro ty, kteří si u Alza.cz vysněný model předobjednali. Předobjednané kusy, které se neprodají v rámci nočního prodeje v pátek 24. 10. 2014, následně Alza.cz uvolní pro ostatní zákazníky, kteří učinili předobjednávku.

Půjdete do fronty? Pošlete nám fotografie na mou emailovou adresu janecek<at>superapple.cz!

Jeden myslel na “Dnes o půlnoci se začnou prodávat iPhony. Víme, kam pro ně jít.

  • avatar
    23. 10. 2014 (14:50)
    Trvalý odkaz

    nejaky fotky z prvni linie? :)

Komentáře nejsou povoleny.