Skvělé hračky za babku, 2. díl

Z nadějných projektů se dnes o vaši příjem budou ucházet fotografické pouzdro, chytrý přívěsek s Bluetooth 4.0, inteligentní záchodový pomocník, ochránce vaše majetku i kůže. Vítejte u skvělých hraček za babku!

CaseCam

Chytře navržený obal pro iPhone, který dovoluje nahrávat videa s využitím malého zrcátka a periskopového efektu. Díky tomu může iPhone ležet na stole a přesto může pořizovat fotografie nebo video.

Pouzdro bude doplněno také vlastní aplikací, která umožní nejen vzdálené ovládání fotografování, ale i kontrolu aktuálně snímané scény.

[HTML1]

Nejnižší podpora nutná pro získání zařízení je 25 amerických dolarů (+ 20 dolarů za zaslání do ČR).

Minimální podpora: 1 USD | Cílová částka: 25 000 USD | Kde podporovat: Kickstarter

Qblinks

Qblinks je malé zařízení s tlačítkem a barevným světelným indikátorem, které spárujete prostřednictvím Bluetooth 4.0 se svým iPhonem. Poté jej můžete použít jak k ovládání některých funkcí telefonu, tak i pro ovládání z telefonu. Je možné jeho prostřednictvím vyhledat telefon, funguje jako notifikaci pro příchozí zprávu, dokáže vám říci aktuální teplotu nebo oznámit, že jste se dostali z jeho dosahu.

[HTML2]

Nejnižší podpora nutná pro získání zařízení je 29 amerických dolarů (+ 10 dolarů za zaslání do ČR).

Minimální podpora: 15 USD | Cílová částka: 35 000 USD | Kde podporovat: Kickstarter

RollScout

Moderní technologie se již dostávají i na toalety. Přesto tam totiž patří RollScout: držák na toaletní papír s vlastní inteligencí. Držák kontroluje optickým senzorem zbývající množství toaletního papíru a pokud se role blíží svému konci, oznámí vám to nejen červenou diodou, ale i zasláním notifikace na váš telefon.

[HTML3]

Nejnižší podpora nutná pro získání zařízení je 49 amerických dolarů (+ 15 dolarů za zaslání do ČR).

Minimální podpora: 1 USD | Cílová částka: 37 500 USD | Kde podporovat: Kickstarter

Blink

Bezdrátový monitorovací systém Blink působí jako malý zázrak: dokáže prý bez nabíjení dosáhnout roční výdrž baterie a i přesto dokáže při detekci pohybu nahrávat a odeslat video v HD kvalitě. Jde totiž o bezpečnostní senzor, ke kterému není nutné vést jakékoli kabely.

Samotný senzor komunikuje s centrálním modulem, který stačí pouze jeden na domácnost a všechny senzory se k němu připojují bezdrátově.

[HTML4]

Nejnižší podpora nutná pro získání zařízení je 49 amerických dolarů (+ 30 dolarů za zaslání do ČR).

Minimální podpora: 5 USD | Cílová částka: 200 USD | Kde podporovat: Kickstarter

Violet

Praktický přívěsek, který přivítáte především v parných letních dnech. Obsahuje totiž senzor, který měří množství dopadajícího UV záření ze slunce a ve spolupráci s aplikací v iPhonu vás dokáže upozornit, pokud jste již byli vystaveni velké dávce a měli byste se přesunout raději do stínu. Dokáže také měřit množství vitaminu D generovaného slunečním svitem.

[HTML5]

Nejnižší podpora nutná pro získání zařízení je 69 amerických dolarů (+ 25 pro zaslání do ČR).

Minimální podpora: 10 USD | Cílová částka: 100 000 USD | Kde podporovat: Kickstarter