Vývojářská konference WWDC 2014 startuje 2. června

Společnost Apple v tiskové zprávě oznámila termín konání vývojářské konference Worldwide Developers Conference (WWDC 2014). Uskuteční se od 2. do 6. června v sanfranciském Moscone West.

Pro účastníky bude připraveno více jak 100 workshopů a 1000 inženýrů společnosti bude připraveno zodpovědět technické otázky. Dozvíte se také o budoucnosti iOS a OS X a budou představeny ty nejlepší aplikace soutěžící o cenu Apple Design Awards. To vše budete moci shlédnout přes live stram 2. června prostřednictvím stránky WWDC.

Apple WWDC 2014

Prodej vstupenek probíhá od 3. do 7.dubna, cena je 1599 dolarů. O tom, kdo se na konferenci dostane, ale rozhodne los. Loni totiž vstupenky doslova zmizely za 2 minuty od zahájení prodeje. 200 studentů má možnost získat volný vstup na akci.

K chystané konferenci se vyjádřil i Phill Shiller, senior viceprezident pro celosvětový marketing: „Máme nejúžasnější komunitu vývojářů na světě a připravujeme pro ně skvělý týden. Každým rokem jsou návštěvníci WWDC stále více rozmanitější. Vývojáři přicházejí ze všech koutů světa a ze všech oborů, jaké si jen lze představit. Těšíme se, až jim budeme moci ukázat, jak jsme pokročili v iOS a OS X, aby pro ně mohli vytvořit novou generaci skvělých aplikací.“