iGrip: robustní a spolehlivé držáky iPhonů, iPodů a iPadů do auta

Pokud používáte telefon často v autě, určitě jste se setkali s problémem jak telefon spolehlivě upevnit třeba na čelní sklo, přístrojovou desku nebo mřížku větrání a to tak, aby jste měli během jízdy telefon v zorném poli a měli tak možnost sledovat navigaci nebo poslouchat muziku a zároveň telefon dobíjet, aby to nevzdal dříve, než dorazíte do cíle.

Na trhu najdete samozřejmě nepřeberné množství různých typů držáků do auta a od mnoha výrobců. Což tak to ale vyřešit pořádně?

Držáky iGrip existují jak v provedení specifickém pro konkrétní typ telefonu (třeba držák jen pro Apple iPhone 4S), tak i v provedení univerzálním, umožňujícím v autě upevnit v jednom typu držáku několik různých modelů telefonů.

Příkladem může být držák iGrip Try-Me Dock Kit (T5-30410), do kterého můžete umístit iPhone 3, 3GS, 4, 4S, 5, 5C i 5S, a to bez ohledu na to, zda je telefon opatřen pouzdrem nebo nikoliv.

t5-30410_07

Telefon tak můžete do držáku vložit jak vy, choť, taťka nebo brácha bez ohledu na to, jaký model iPhonu používá.

Jednoduchou modifikací můžete do držáku integrovat originální USB kabel od Applu (s Dock nebo s Ligthning konektorem) a vytvořit tak z držáku dobíjecí stanici nebo držák připojit na audio-systém vozidla.

Držáky iGrip od společnosti Herbert Richter GmbH určitě sice nepatří mezi nejlevnější na trhu ale rozhodně mezi ty nejkvalitnější. Na výrobu jsou použité materiály, které nevadnou vlivem UV záření a držáky také procházejí množstvím náročných testů, aby se zamezilo možnosti jejich mechanickému poškození. I díky tomu je na držák poskytována 5ti letá záruka.

t5-94800_01 t5-94800_08 t5-3764_02

Pokud hledáte řešení upevnit telefon tak, aby držel v autě na stejném místě ne pouze dnes, ale také zítra, za týden i za měsíc a bez ohledu na to, zda venku na auto svítí slunce, prší nebo se na něm tvoří námraza a aby se zároveň během jízdy netřepal jak svícen ve větru, najdete ho na i-grip.cz nebo i-grip.sk.

Teď s možností slevy během černo-pátečního víkendu.

Toto je komerční sdělení. Redakce SuperApple.cz není jeho autorem a neodpovídá za jeho obsah.