Prolistuje si nový SuperApple Magazín, vychází právě dnes!

Druhé číslo třetího ročníku SuperApple Magazínu v roce 2013, vydání Březen – duben, vychází ve středu 13. března a k dispozici je již tradičně jak v tištěné, tak i v elektronické verzi. Podívejte se, co přináší.

Najdete v něm rozsáhlé téma věnované využití jablečného tabletu iPad v práci. Naši redaktoři několik týdnů nezapnuli velký počítač a používali na všechny činnosti pouze iPad a navíc otestovali i konkurenční tablet se systémem Windows 8, který s iPadem srovnali.

Jako druhé téma vám nabízí opravdu rozsáhlé srovnání třech nejlepších navigačních aplikací pro iPhone dostupných zdarma. Dozvíte se, který by mohl být pro vás ten pravý.

Třetím hlavním tématem je test videopřehrávačů pro OS X. A mimo toho jsme opět připravili tradiční dávku recenzí zajímavých doplňků, zajímavé aplikace pro iOS i Maca, rozšířené herní recenze.

A zapomenout nesmíme také na příručku pro aplikaci Keynote.

[HTML1]

  • Podrobný přehled obsahu včetně náhledových stránek najdete na webshopu.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak již dnes i na těchto novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat z eshopu vydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Publero nebo Wooky pro pohodlné čtení na počítači i iPadu.