MacForum.cz: všichni jablíčkáři na jednom místě

Existuje jedno místo, kde najdete ty, kteří o Apple hodně ví. Místo, kde vám ochotně poradí s vašimi problémy, kde můžete koupit nebo prodat své jablečné souputníky nebo si jen tak pohovořit s ostatními.

Je to už dlouho, co jsme zde na SuperApple.cz zrušili diskusní fórum. Bylo to z toho důvodu, že mi myšlenka separátních diskusních fór u každého webu přišla jako něco neuvěřitelně nepraktického. Již tehdy vznikla myšlenka centrálního diskusního fóra,  které by sloužilo pro celou českou Apple komunitu bez ohledu na to, z jakého webového časopisu čtenář přišel. Jedině takové fórum může být dostatečně užitečné pro uživatele, který potřebuje s něčím poradit (aneb více hlav více ví), něco koupit nebo prodat anebo si jen tak pohovořit s ostatními uživateli o svých trablech.

Dlouho jsem byl s touto myšlenkou spíše osamocen, přeci jenom provozování vlastního fóra bylo považováno za něco prestižního. Spřízněná duše se objevila až v Honzovi Březinovi známého z projektu Digit, který jako patron zaštítil nový diskusní projekt MacForum.cz. A jeho hrdými partnery jsme nejenom my, SuperApple.cz a SuperApple Magazín, ale i Appliště, Český Mac, Jablečný svět, Jablíčkář a FanApple.

Rád bych vás tedy na jeho stránky pozval. Najdete zde nejen spoustu zajímavých rubrik, ale také samostatnou sekci SuperApple.cz a SuperApple Magazín, ve které můžete komunikovat přímo s naší redakcí a ptát se na vše, co se týká tohoto webu i našeho časopisu. Během několika dnů také dokončíme plnou integraci tohoto fóra do struktur našeho webu a nové MacForum.cz se tak stane jediným oficiálním diskusním fórem. Protože být na jednom místě má rozhodně smysl.

Oficiální tiskovou zprávu k tomuto projektu si můžete stáhnout z tohoto odkazu.

2 komentáře: „MacForum.cz: všichni jablíčkáři na jednom místě

  • avatar
    31. 07. 2012 (17:09)
    Trvalý odkaz

    To se hodí, doufám, že tam bude dostatek lidí :-)

  • avatar
    01. 08. 2012 (13:22)
    Trvalý odkaz

    Vyborny napad, forum na Mujmac zacinalo citelne chybet. Doufam jen, ze se tam neprestehuji nektere radobyvychovne praktiky nekterych „pedagogu“, kteri nejprve potrebovali nekolik dni tepat tazatele, ze je uplny hlupak, a pak stejne neporadili… :-)

Komentáře nejsou povoleny.