Pojďte si s námi probrat Keynote z WWDC 2012

Dnes v podvečer v 19:00 našeho času se uskuteční úvodní Keynote letošní vývojářské konference WWDC 2012, na které představí Apple některé své novinky. Buďte u toho s námi.

Vzhledem k tomu, že je WWDC především softwarová konference, očekáváme především představení softwarových novinek: již teď víme, že se dočkáme představení příští verze mobilního systému iOS 6 a také přesnější informace k připravovanému vydání nového operačního systému OS X 10.8 Mountain Lion. Je však také možné, že právě uvedení nového systému Apple spojí s představením nových počítačů určených pro jeho ideální běh.

Z technických důvodů vám tentokrát nenabídneme přímý videopřenos, celou akci však můžete společně s námi probírat v družném rozhovoru a našem chatu. Budete zde informovat jak o probíhající prezentaci, tak i diskutovat s vámi. Nepůjde tak o úplně klasický textový přenos pouze od vás, ale o virtuální společné setkání nad novými událostmi. A o video také nepřijdete, těšit se můžete na shrnutí všech novinek v tradiční sestavě již brzy v našem podcastu.

Chat je aktivní již v tento okamžik, ten hlavní „pokec“ však vypukne až před sedmou hodinou večerní. Těšíme se na vás.

[quick-chat height=“600″ width=“590″ avatars=“0″ send_button=“1″]