Pozor na ukradený iPad

Dostali jsme do redakce informaci o ukradeném iPadu. Dejte si na něj tedy pozor.

Celý email citujeme:

Chtel bych moc poprosit zda mi nemuzete pomoci, byl mi 21. 9. dopoledne ukraden v Praze iPad, vycet podezrelych je omezeny, tim ze to bylo ve fitness, nicmene policie neni bohuzel prilis aktivni pomocnik. Proto bych Vas chtel pozadat zda nemuzete vyvesit seriove cislo odcizeneho iPadu D4051XU3Z38, part number MB292HC/A, Wifi, 16GB HCZ.

6 komentářů: „Pozor na ukradený iPad

  • avatar
    26. 09. 2011 (21:58)
    Trvalý odkaz

    Ahoj, to je mi líto. Bohužel šance, že se s ním setkáš nebo ti pomůže policie je jako vyhrát ve sportce. A tím, že napíšeš na všechny apple magazíny a fóra v ČR si určitě nepomůžeš. Tvůj ipad už má určitě nového majitele, kterého v životě nevypátráš. Život jde dál. Holt si budeš muset pořídit jinej.

  • avatar
    26. 09. 2011 (23:52)
    Trvalý odkaz

    Chtělo to mít rozchozený Find my iPhone. Šance na úspěch sice není nijak velká, ale určitě mnohonásobně vyšší než když není použito vǔbec žádné zabezpečení…

      • avatar
        28. 09. 2011 (05:12)
        Trvalý odkaz

        Jistě, u i wifi verze bez GPS. Polohu to najde sice víceméně jen orientacně (podle prvků wifi sítě), ale odeslání zprávy lapkovi nebo vzdálené uzamčení či smazání to uní naprosto stejně jaku u 3G verze.

  • avatar
    27. 10. 2012 (01:32)
    Trvalý odkaz

    No dobře pořídit novej ale není proto nainstalovaný Find My iPad? Nějak už tomu vážně nerozumím-od toho tam snad je ne? Nebo to má mít jen charakter hlídání dětí jestli jsou ve škole nebo jestli se už vrací manželka z práce aby vypadla milenka?

Komentáře nejsou povoleny.