Vývojáři iOS aplikací, přijďte bojovat na Hackathon!

Programujete iOS aplikace a chcete dokázat, že jste lepší než vývojáři pro Android, Symbian nebo WP7? Přijďte je porazit na Hackathon.

Hackathon je  multiplatformní programátorská soutěž vývojářů s evropskou pozorností, která se uskuteční souběžně s mezinárodní konferencí Mobera, která se koná ve dnech pátého až sedmého září v Brně. Samotný Hackathon se uskuteční první den konference, pátého září (více informací zde).

Pokud vyvíjíte iOS aplikace, jste schopni dát dohromady tým o velikosti dvě až čtyři osoby a chcete dokázat ostatním platformám, že právě iOS je pro vývoj ta nejlepší, neváhejte a přihlaste se, je to zdarma. Vývojáři ostatních platforem již stojí ve frontě a přece byste nechtěli, aby iOS neuspělo.

Partnerem Hackathonu jsou společnosti Google, Nokia, Microsoft a iStyle, které připravily pro výherce také zajímavé ceny a vítězové získají také vstupenky na samotnou Moberu (v ceně více než 300 Eur). A zapomenout nemůžeme také na zviditelnění a propagaci vítězného týmu. Mediálně budeme celou akci pokrývat také my, SuperApple.cz.

Nenechte ty druhé vývojáře zvítězit!