Nový update odstraní grafické problémy iMaca

Některé počítače řady iMacy mají v novém Mac OS X Lion problémy, při kterých „tuhnou“ vinou nepříjemných grafických problémů. Aktuální update firmwaru těchto počítačů tento problém odstraní.

Apple dnes vydal update nazvaný iMac Graphic FW Update 3.0 , který je určen všem uživatelům operačního systému Mac OS X Lion a který slibuje opravit všechny problémy způsobující tuhnutí počítače spojené s rozpadem obrazu. Mohla za ně právě grafická karta, která se v novém operačním systému nechovala korektně. Máme informace, že těmito problémy bylo postiženo také hodně našich čtenářů.

Nyní by již těmto problémům měl být konec: prostřednictvím systémové funkce Aktualizace softwaru máte tento update k dispozici na všech iMacích, který se tento problém aktuálně dotýká. Update má velikost pouhých 482 KB, vyžaduje operační systém Mac OS X Lion a je důrazně doporučen pro instalaci.

2 komentáře: „Nový update odstraní grafické problémy iMaca

  • avatar
    25. 08. 2011 (19:13)
    Trvalý odkaz

    Mám iMac, mám problémy výše popisované, ale v system update mi aktualizace není nabídnuta. Stáhl jsem si ji tedy ručně ze Support page Applu a když pustím instalátor, napíše mi to, že „tento software není tímto počítačem podporován“. Proč? Může někdo poradit?

  • avatar
    16. 12. 2011 (21:44)
    Trvalý odkaz

    nwm ja mam imac a ja nemam ziadne problemy vyskusaj preinstalovat mac a mozno ti to pojde updatnut ale nic ti nezarusujem

Komentáře nejsou povoleny.