Postbox přináší v nové verzi 64bitů a nové téma

Jedna z nejpropracovanějších poštovních aplikací pro Mac OS X přichází v nové verzi se spoustou zajímavých novinek.

Postbox je výborný poštovní klient pro Mac OS X, ke kterému se velmi těžko na této platformě hledá odpovídající konkurence (naši kompletní recenzi najdete v tomto článku). V nové verzi s číselným označením 2.5 jsme se dočkali několika drobných vylepšení (jako je například nový vzhled celé aplikace, nové možnosti rozdělení náhledů, přepracované zobrazování sdružených konverzací napříč schránkami), ale i velké změny. Tou je plná podpora 64bitů, do kterých byla celá aplikace převedena. Například nově vzniklé konkurenci v podobě aplikace Sparrow konkuruje lepší podporou ne-google poštovních účtů, pro které však nabídne shodnou funkcionalitu (Sparrow v současné verzi je „pouze“ 32bitovou aplikací).

A nutno říci, že na rychlosti je to rozhodně znát: práce s velkými inboxy (například v mém případě zabírají všechny složky s poštou něco před dvanáct gigabajtů) se výrazně zrychlila, odezvy jsou rychlejší i v uživatelském rozhraní.

Postbox 2 je komerční aplikací a s novou verzí přišlo také snížení její ceny. Nyní za ni zaplatíte 19,95 dolarů (přibližně 335 korun) a k dispozici je prozatím pouze na domovské stránce projektu, její zařazení do Mac App Store je teprve v přípravě.

5 komentářů: „Postbox přináší v nové verzi 64bitů a nové téma

  • avatar
    01. 07. 2011 (15:10)
    Trvalý odkaz

    Počkám si na Mail v Lionu, údajně je výborný a pak udělám srovnání s Postbox

  • avatar
    01. 07. 2011 (18:11)
    Trvalý odkaz

    Mám dotaz – chystám přechod na apple. Je možné do Mailu či postboxu (leopard nebo lion) importovat pst z velkého outlooku 2007/2010?

    • avatar
      02. 07. 2011 (20:42)
      Trvalý odkaz

      nevim jestli to jde naprimo, mozna existuje nejaky tool, ale urcite to jde „protahnout“ pres libovolny IMAP server, treba Gmail

  • avatar
    21. 07. 2011 (09:34)
    Trvalý odkaz

    Zajímalo by mne, jestli umí Postbox taky dobře pracovat s více smtp servery jako to umí mail.app?

Komentáře nejsou povoleny.