Aktuální zprávy Mediafax jsou i v iPhonech a iPadech

Tisková agentura Mediafax zprovoznila aplikaci, která uživatelům iPhonů a iPadů přinese nejčerstvější zprávy z domova, politiky, ekonomiky, zahraničí, kultury a sportu.

Uživatelé si díky aplikaci přečtou desítky původních zpráv denně, jejichž zdrojem je webový portál www.mediafax.cz. Aplikace hned po spuštění zobrazí souhrn zpravodajství podle data vydání ze všech kategorií, po kliknutí na konkrétní záložku se zobrazí obsah celé sekce zpráv dané kategorie. Konkrétní zprávu čtenář otevře kliknutím přímo na ni. Velmi jednoduše pak může srolovat až na její konec.

Zprávy jsou řazeny přehledně podle jednotlivých kategorií a aplikace umožňuje zobrazení celých textů. Informace o aktuálním dění doplňují také kvalitní reportážní fotografie. Čtenář může jednoduše přecházet mezi jednotlivými rubrikami, samozřejmostí je také možnost sdílení zpráv na sociální síti Facebook, Twitter či jejich poslání přímo na e-mail. Uživatelé si zprávy přečtou také v offline režimu.

Příjemná a moderní grafika umožní intuitivní a snadné vyhledávání konkrétních informací. Všechny důležité události domácí scény i ze zahraničí pokrývá široký tým zkušených redaktorek a redaktorů tiskové agentury Mediafax.

Čtenářům přináší nestranné informace z politiky, informují i o událostech v jednotlivých regionech. Krimi rubrika obsahuje informace o dopravě, nehodách, soudních případech, vyšetřování a pátrání. Ekonomická redakce se zaměřuje na domácí i zahraniční ekonomické zpravodajství. Objektivní informace ze všech oblastí zahraničního zpravodajství přináší tým zahraničních reportérů. Tisková agentura vydává také seriozní informace o událostech v české i světové kultuře a přináší i nejrychlejší informace o klíčových událostech ve sportu. Denně bezplatný portál Mediafax.cz zveřejní průměrně 70 zpráv.

Aplikace: Mediafax

Autor: MediaPro Interactiv
Minimální verze iOS: 3.2
Cena: zdarma

 

Jeden myslel na “Aktuální zprávy Mediafax jsou i v iPhonech a iPadech

  • avatar
    07. 06. 2011 (15:53)
    Trvalý odkaz

    to je reklamní sdělení, mělo by to být uvedeno hned na začátku a ne se tvářit jako standardní článek

Komentáře nejsou povoleny.