Týden mezi iPhone tipy (2. týden)

Uplynulý týden byl velmi bohatý na události, které se v jablečném světě udály. Podívejte se, jak jej viděli editoři magazínu iPhoneTips a přečtěte si jejich články a postřehy.

Trenches: schovejte se do zákopu!

První (a druhou) světovou válku zná současná generace převážně z akční série Call of Duty. Ve hře Trenches se podíváme do první světové války, ovšem nebudeme bezhlavě střílet, nýbrž taktizovat!

AR.Drone: neuvěřitelná vychytávka pro iPhone

Letošní CES 2010 byl opravdu nabitý novými produkty pro iPhone a iPod. Bezpochyby jednou z těch nejlepších představených novinek byl AR.Drone od společnosti Parrot. O co jde? O helikoptéru, která je vybavená kamerou, a kterou lze ovládat bezdrátově pomocí iPhone / iPod. A to není ani zdaleka vše, více v článku.

4iThumbs: test hardware klávesnice pro iPhone

Jedna z věcí, kvůli které někteří lidé odsuzují iPhone jako plnohodnotný telefon, je absence hardwarové klávesnice. Již tu bylo několik pokusů ji nahradit, ale většinou byly tyto klávesnice objemné a ne vždy plnohodnotně fungovaly. Těmto problémům se dokonale vyvarovala klávesnice 4iThumbs – je malá, lehká, levná a nechá se uschovat na zadní straně přístroje.

iClassic: přehrávač hudby s click-wheel i na iPhone

Click-wheel je ovládací prvek, který jste možná již viděli, nachází se totiž na iPodu Classic a Nano. Někdo však dostal skvělý nápad a iPod Classic „nacpal“ do iPhonu a iPodu Touch. Díky tomu nyní můžete základní iPod aplikaci zahodit.

4 komentáře: „Týden mezi iPhone tipy (2. týden)

Komentáře nejsou povoleny.