Obchod a magazín, který klade spokojenost na první místo

[Informace od sponzora SuperApple.cz] Hledáte kvalitního a spolehlivého dodavatele přístrojů značky Apple? Chcete mít rychle, levně a jako první nejnovější generaci vašeho miláčka? Pak jste právě našli internetový obchod, který je stvořen právě pro vás, obchod www.applesvet.cz. Náš obchod se zaměřuje pouze na originální zboží značky Apple nejširšího sortimentu. Klademe si za cíl nabídnout všem „applemaniakům“ ten nejvyšší komfort a pohodlí při výběru a objednávání. Snažíme se odlišit od ostatních nudných obchodů s klamavou reklamou a praktikujeme revoluční služby, mezi které se řadí například stále využívanější osobní dodání kamkoliv v Praze i na Berounsku ZDARMA.

E-shop a magazín s produkty Apple | AppleSvet.cz - E-shop a magazín s produkty Apple

Snažíme se, aby naše webové stránky vypadaly od první chvíle přehledně, přívětivě a moderně, ale aby si přitom zároveň zachovaly přátelskou „Apple tvář“. Již na úvodní stránce si můžete všimnout posledních článků z našeho magazínu, který se zaměřuje na všechny novinky, recenze i teoretické spekulace o zboží značky Apple. Mohou stejně tak dobře pomoci nezkušeným uživatelům s výběrem svého přístroje, jako informovat „ostříleného“ profesionála o chystaných novinkách, které mu náhodou unikly.

Pokud se již rozhodnete pro nákup některého z výrobků prostřednictvím našeho obchodu, rozhodně vás potěší možnost objednávky bez registrace. Klademe pohodlí a rychlost na první místo, takže vás neobtěžujeme žádnými e-maily pro potvrzení registrace a následnými e-maily pro potvrzení objednávky. Při objednávce stačí jen vyplnit kontaktní údaje a potvrdit jednoduchých tlačítkem. Jak snadné. Při volbě dopravy můžete kromě České pošty vybrat i osobní předání. Pracovníci www.applesvet.cz poté zboží na určené místo ve smluvenou hodinu dodají. Můžete pohodlně sedět doma nebo v práci a iPod vám přineseme přímo do kanceláře. Na přání výrobek rádi zapojíme a uvedeme do provozu. Navíc vás naučíme, jak s produktem zacházet.

Pokud si zboží, které je skladem, objednáte do 17:00, ještě týž den bude odesláno a druhý den doručeno na místo určení. Speciální službou, kterou využíváme, je také expresní dodání, kdy nezáleží na dni ani hodině a Vaše zboží bude okamžitě odesláno a do 24 hodin doručeno kurýrem České pošty.

Telefonické dotazy můžete pokládat denně vždy od 8:00 do 20:00, včetně víkendů a svátků. Vyškolený operátor je vždy připraven odpovídat na vaše dotazy. Je také možné nás kontaktovat pomocí nejmodernějších komunikačních online programů (např. ICQ či Skype).

Spokojený zákazník Pavel dodává: „Ozvali se mi 5 min od registrace, druhý den jsem si svůj Apple iPod touch 16GB převzal za akční cenu, nový, originál zabalený. Já jsem s touto firmou naprosto spokojený a příště si tam objednám zas, protože je to 100% lepší, než stát frontu na poště/nahánět se po telefonu s řidičem PPL, nebo jezdit na osobní odběr do skladů na kraji Prahy.“

Jeden myslel na “Obchod a magazín, který klade spokojenost na první místo

Komentáře nejsou povoleny.